La bellaterrenca Izah cantarà al Marroc

by | set. 12, 2017 | Cultura

 

 

  

  

  

Del 14 al 17 de setembre es celebrarà a Tanger el 18è Festival de Jazz 'sota l'alt patrocini de sa majestat el rei Mohammed VI'. Izah hi tindrà un paper protagonista. Exactament, actuarà el divendres 15 a les 22  h i repetirà el dissabte 16 a les 23.30 en el espai conegut com 'Bistro des Artistes'.

 

 

 

  

Izah és una jove cantant i compositora de descendència catalana. Nascuda a Manchester, però va créixer a Bellaterra. Els primers passos del món de la música els va iniciar el 2013 amb el llançament del seu primer àlbum 'Izahblues'. Un àlbum que la va situar ràpidament com una de les millors veus joves catalanes i com la “reina del soul“. Més tard, les cançons “Midland” i LP “Now or never” amb nous sons de electro-jazz.

 

 

 

  

Segons Playground Magazine 'el seu domini musical en gospel, jazz i interpretació al cantar “funk-soul” des de la seva adolescència, fan que tingui una gran espectacularitat en les seves composicions. Costa definir-ho en poques paraules. Izah literalment trenca els límits generacionals i té el seu estil contemporani de R & B, Jazz and Soul'.

 

 

  

  

D'altres artistes amb els que compartirà escenari són:

 

Bobby & SueCrossfireDaniel ČačijaDavid Costa CoelhoFilomena CampusGuy VerlindeJanis PeruzziLa NegraMichaela RabitschMorgane Ji. Rochelle & Hot Antic Rita Payés & J. ChamorroSamia TawilSlatucadaTahar Tag'LTeema & Noam VazanaThe Glossy Sisters i Vocal Tempo

 

  

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: