El Centre Cívic Banús busca professors d’anglès i informàtica

by | set. 12, 2017 | Classificats

 

 

El Centre Cívic Banús no vol deixar d’oferir cursos d’anglès i informàtica. Els professors que van tenir l’any passat van preferir no continuar, així que ara en busquen de nous per seguir donant servei al barri. El nombre d’hores de classe dependrà de la quantitat d’alumnes que s’hi interessin.

 

 

Més enllà de l’anglès i la informàtica, el centre cívic està preparat per reprendre els cursos de sevillanes, flamenc, balls de saló i de línia, tall i confecció, manualitats, ioga i gimnàs de manteniment.

Vols llegir més…?

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Un veí bellaterrenc vol llogar una casa o annex de casa a Bellaterra per a ell sol. Bellaterrenc de tota la vida, jove i de confiança vol seguir vivint a la zona i s’ofereix com a candidat per a persones que disposin d’un espai addicional on viure. “Bon pagador i de confiança”, vol un lloguer “senzill però bonic” per a només una persona.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: