A prop de totes les escoles de la zona de diferents tendències. Casa de l'any 1985 ben conservada: Amb poques reformes pot quedar perfectament actual. 5 habitacions, 4 banys, garatge per a dos cotxes, sauna, barbacoa i piscina.

  

 

 

Distribució

  

Planta a nivell de carrer: Ample estudi amb terrassa, habitació de matrimoni amb bany i terrassa, un bany complet més i una habitació doble. Garatge per a dos cotxes. Planta inferior, a nivell de jardí i piscina: Saló en dos ambients i menjador, tot a dos nivells, dues habitacions i un bany complet, cuina office amb rebost, Ample safareig, habitació de servei amb bany i ampla estança amb sauna.

 

 

 

Observacions

 

  

Aire condicionat a una habitació doble. Gas natural passa per davant de la casa. Aïllaments de la casa equivalents als d'una cambra frigorífica. Totes les habitacions amb armaris. Sauna

 

 

  

 
Preu575.000 euros