L’alcalde d’Argentona també “arxiva” amb una trituradora la prohibició del referèndum

by | set. 13, 2017 | Al Dia

 

L'Ajuntament d'Argentona col·laborarà amb la celebració del Referèndum de l'1 d'octubre. I per demostrar-ho el seu alcalde, el cupaire Eudald Calvo, ha emprat les xarxes socials d'una manera ben peculiar. Al seu compte de twitter ha penjat un vídeo on utilitza una trituradora de paper per “arxivar” el requeriment que el govern espanyol ha enviat al seu consistori instant-lo a no facilitar el referèndum al municipi.

 

 

 

 

 

Es tracta d'una acció que també ha fet l'alcalde d'ERC a l'Ametlla de Mar, el republicà Jordi Gasení, amb el document que han enviat des del ministeri d'Hisenda i Funció Pública del Govern de l'Estat espanyol. Altres alcaldes de la CUP van estripar la carta que el Tribunal Constitucional els va enfiar informant-los de la suspensió de la Llei del Referèndum. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: