Un total de 30 restaurants formen la Ruta de les Tapes 2017 | Lali Puig

 

 

Aquest dijous, 14, de setembre, arrenca la Ruta de Tapes de Sant Cugat. La cita que s'allargà un total d'11 dies, és a dir, fins el pròxim diumenge, 24 de setembre, oferirà 30 tapes creades per 30 restaurants santcugatencs, ja sigui especialment fetes per la cita o que formen part de la seva carta, quemaridaran a la perfecció amb una canya o un quinto d'Estrella Damm i que té un preu tancat de 2,50 €.

 

 

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm i que aquest any arriba a la seva 5a edició, se celebrarà el concurs per trobar la millor proposta culinària. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2017 i serà aquella proposta culinària que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. A més a més, també s'escollirà la tapa que millor marida amb la cervesa Estrella Damm. Entre tots els votants se sortejarà un sopar per a dues persones.

 

 

Descarrega't el mapa de la ruta de tapes

 

  

 

 

No et perdis cap detall per viure al màxim la Ruta de Tapes

 

Un dels plats que participen a la Ruta de Tapes 2017 | Cedida

 

Una bona conversa entorn una taula amb tapes i unes cerveses fresques, es l’opció proposada per la Ruta de Tapes. Per aconseguir que l’experiència es gaudeixi al 100%, no pots deixar de seguir aquests consells

 

1. L’App de la ruta

Et pots descarregar l’App de Gastronosfera tant per a Android com per a Apple amb tota la informació sobre la cita d’aquest any.

 

  

 

 

2. La ruta a les xarxes

No deixis de penjar fotos i vídeos dels plats que has tastat i de seguir qui fa la ruta a través de l’etiqueta #santcugatvadetapes a les xarxes socials.

 

 

3. On són els restaurants?

A mapa podràs veure on se situen, un per un, cada restaurant, així com la tapa que podràs menjar.

 

 

4. Escull les tapes que t’agraden

La millor opció es fer diversos itineraris durant els dies que dura la ruta i tastar totes aquelles propostes que t’atreuen.