Entre Bambolines

by | set. 14, 2017 | Opinió

Gràcies, tant sol us puc donar gràcies.


Gràcies per venir. Gràcies per gaudir. Gràcies.


Gràcies per gaudir. Gràcies.

 

Com a integrant de LA COMPANYIA DE TEATRE LA INESTABLE de Bellaterra, us vull donar les gràcies per venir a veure l'obra de Teatre que hem fet per a vosaltres. Perquè sí, l'hem fet per vosaltres, perquè veieu del que podem fer i perquè us ho passeu bé.

 

Vull deixar constància de, després de treballar o estudiar, anar als assaigs

 

No sóc, ni vull, ser crítica de Teatre; no és la meva feina.

 

Independentment d'això, ha estat un plaer als sopars de la Festa Major, que les persones ens paressin i ens felicitessin per la feina (n'hi ha molta), per recordar el text, per fer-ho natural.

 

Tenim la gran sort que tenim un director jove, molt jove, però amb el cap molt ben posat i molta paciència i amb les idees molt clares que ens ajuda a ser millors actors.
 Som amateurs, no ho hem d'oblidar, ho fem pels nostres amics, veïns, amics… no som actors del TNC

 

Per tot això, GRÀCIES per venir a veure'ns. I Gràcies pel reconeixement.

Vols llegir més…?

“Trànsits – 2”

“Trànsits – 2”

“Se’m fa difícil no estar-me’n de tornar a parla del trànsit de Bellaterra després de descobrir la barrabassada que s’ha fet al Camí Antic de Sant Cugat (o Camí dels Monjos). Per això he titulat aquest article Trànsits-2, seguint l’estela del que vaig escriure fa cosa d’un mes”.

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

Si mirem en quin idioma els ciutadans del nostre país accedeixen als mitjans, podríem dir que a les plataformes al cinema tot, o pràcticament tot, és en castellà. El mateix passa a la televisió i la premsa generalista, mentre que la ràdio és majoritàriament en català, i només en els mitjans de proximitat, impresos, digitals…, és pràcticament tot en català, tant a la Catalunya interior com a les àrees metropolitanes. Aquests mitjans són el nostre tresor a preservar, d’arrelament a la comunitat, d’integració, d’aprenentatge del català, d’informació amb rigor, i un llarg etcètera.

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

Article d’opinió d’Ignasi Roda. “Com es fan les tradicions? – Les tradicions?, pot dir algú o més d’algun amb to d’estranyesa, -Les tradicions no es fan, hi són i prou. Venen de lluny, per això son tradicions-. I potser, i en certa manera no estan errats del tot”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: