Els partits sobiranistes comencen la campanya pel ‘Sí’ a Cerdanyola

by | set. 15, 2017 | Cerdanyola

 

Fotografia conjunta d'ERC, PDeCAT i CUP, d'inici per la campanya del “Sí” | A. Lleonart

 

 

 

La campanya electoral pel referèndum d'autodeterminació que s'ha de celebrar l'1 d'octubre ja ha començat a Cerdanyola, malgrat totes les prohibicions del Tribunal Constitucional i les investigacions de la Fiscalia. Les forces sobiranistes van sortir al carrer aquest dijous, 14 de setembre, per engegar la campanya i enganxar els primers cartells pel municipi.

 

 

Regidors, militants i simpatitzants del PDeCAT, ERC i CUP van participar en una fotografia conjunta davant l'Ajuntament al voltant de les 23 h. Abans de mitjanit, però, la policia va intervenir i va identificar la primera Tinenta d'Alcalde, Elvi Vila, com a responsable de desobediència a la Fiscalia.

 

 

Després d'aquests fets, el CompromísCUP va ser l'únic partit que no van marxar i va declarar “que ens identifiquin tant com vulguin, no hem aturat ni aturarem la nostra campanya”, va mantenir la primera tinent d’alcalde. Una desena de militants del partit van ignorar la suspensió de la campanya electoral i van penjar cartells, pancartes i plafons a diferents punts de Cerdanyola.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: