La policia identifica la tinent d’alcalde de Cerdanyola en l’inici de campanya de l’1-O

by | set. 15, 2017 | Cerdanyola

Agents de Mossos i Policia Local parlen amb la tinent d'alcalde Elvi Vila, el regidor demòcrata Marc Costa i altres independentistes | A. Lleonart

 

Ni tan sols havien tocat les 12 quan han aparegut agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra i han demanat que es despengés un plafó de campanya de la CUP. Davant les cares de desconcert dels militants del PDeCat, ERC i CUP que hi havia a la plaça Francesc Layret, un agent ha identificat la primera tinent d’alcalde Elvi Vila com a responsable de la desobediència a la Fiscalia. “Tenen ordres de requisar material electoral i identificar qui faci campanya, res fora del que ja sabíem que podia passar”, ha tret ferro Vila en declaracions al TOT.

 

 

Seguint les indicacions policials, un altre militant anticapitalista ha retirat el plafó de la discòrdia, fet que ha generat malestar entre companys de partit. “Han obligat la policia local, veïns del poble, a treure cartells. A l’acte de Tarragona no hi han anat”, es queixava la portaveu d’ERC, Helena Solà, en una de les múltiples rotllanes que es formaven per comentar els fets.

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: