Agents de Mossos i Policia Local parlen amb la tinent d'alcalde Elvi Vila, el regidor demòcrata Marc Costa i altres independentistes | A. Lleonart

 

Ni tan sols havien tocat les 12 quan han aparegut agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra i han demanat que es despengés un plafó de campanya de la CUP. Davant les cares de desconcert dels militants del PDeCat, ERC i CUP que hi havia a la plaça Francesc Layret, un agent ha identificat la primera tinent d’alcalde Elvi Vila com a responsable de la desobediència a la Fiscalia. “Tenen ordres de requisar material electoral i identificar qui faci campanya, res fora del que ja sabíem que podia passar”, ha tret ferro Vila en declaracions al TOT.

 

 

Seguint les indicacions policials, un altre militant anticapitalista ha retirat el plafó de la discòrdia, fet que ha generat malestar entre companys de partit. “Han obligat la policia local, veïns del poble, a treure cartells. A l’acte de Tarragona no hi han anat”, es queixava la portaveu d’ERC, Helena Solà, en una de les múltiples rotllanes que es formaven per comentar els fets.