El Cafè amb Lletres celebra 10 anys

by | set. 18, 2017 | Cerdanyola

El cicle literari Cafè amb Lletres va començar el 2007 | A. Lleonart

 

A l'esquerra una petita barra i una cafetera. A la dreta, una pila de llibres que simula un pastís d'aniversari, dues tasses gegants i tres plafons que resumeixen els 10 anys d'història del Cafè amb Lletres. L'any 2007 la regidoria de Cultura va engegar un cicle de presentacions literàries per reunir lectors i escriptors amb un format proper. El 16 de setembre de deu anys més tard  s’ha celebrat l'efemèride a la plaça Abat Oliba amb cafès gratuïts, l'actuació musical d'Ed Tulipa i un photocall per on passen escriptors i lectors.

 

 

“Volíem fer projectes nous i ens semblava que calia un reforç a literatura, una activitat que donés oportunitats als escriptors de casa i fos atractiva perquè vinguessin autors de fora”, explica Consol Pla, la llavors regidora de Cultura. “Amb l'excusa del cafè tenim un moment amable per apropar el públic a l'escriptor i conèixer-ne l'essència”, afegeix Cristina Ruedas, la tècnica de Cultura que va fer créixer la idea.

 

 

L'acte comença amb la interpretació de grans clàssics del rock d'Ed Tulipa i ràpidament es dibuixa una llarga filera davant de la cafetera. El bon ambient atrau la gent que passeja pel centre de la ciutat i s'acosta, curiosa, a veure què se celebra.

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: