El Financial Times explica la postura de Carles Escolà sobre el referèndum

by | set. 18, 2017 | Cerdanyola

Fragment de l'article del Financial Times

Carles Escolà s’enfronta a una pena presó per permetre que s’utilitzin edificis municipals per votar-hi. L’alcalde de 39 anys de Cerdanyola del Vallès, tocant Barcelona, podria ser multat o ser condemnat a una pena de fins a 8 anys de presó si ajuda a organitzar un referèndum sobre la independència de Catalunya d’Espanya l’1 d’octubre.” Així comença un article del diari britànic Financial Times sobre la persecució judicial als 712 batlles que col·laboraran amb el referèndum.

 

 

El reportatge pren la figura de l’alcalde de Cerdanyola com a exemple de la desobediència de part del món municipal als dictats de la fiscalia. A més d’Escolà, el periodista Michael Stothard ha parlat amb Neus Lloveres, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència, i Liz Castro, figura destacada de l’Assemblea Nacional Catalana. Per profunditzar en la qüestió, l’article també cita els analistes Jorge Galindo i Antonio Barroso.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: