L'estació de Bellaterra a la plaça del Pi | Jordi Tardós

 

 

  

 

  

Tot i que la pluja va deslluir-ho, el dilluns 18 de setembre van començar a gravar les primeres presses a l'estació de Bellaterra. Aquest indret purament bellaterrenc, ha estat seleccionat per Turisme de Catalunya per la seva promoció. L'estació, inaugurada el 1930, ha esdevingut, amb el temps, un dels punts més importats per a tots els bellaterrencs. Cal recordar que, abans de la construcció de l'estació, existia una 'baixador' a Bellaterra. Estava ubicat a sota a on avui hi ha el pont que condueix cap a Sant Cugat. El pont però, es va construir el 1949 amb el suport de 'Fomento de la Vivienda Popular' i la 'Unión de Propietarios de Bellaterra'. Per tant, al costat del 'baixador' hi havia un pas a nivell amb agulles, just a on ara trobem la Llar d'en Pitus. Per aquesta raó, moltes de les cases inicials de Bellaterra, es van construir al voltant d'aquest indret.

 

 

  

  

Turisme de Catalunya reconeix la qualitat arquitectònica i l'entorn privilegiat amb aquesta selecció.

 

 

 

Equips de rodatge | Jordi Tardós