Les Punyeteres Pilones

by | set. 18, 2017 | Opinió

Que vagi per davant que sóc una defensora de “les pilones“.


 

Un cop dic això us explico la meva experiència d'avui dia 13 de Setembre al Camí Antic.


 

M'he “acollonit” i ja ho sé, no és correcte, però és cert.

 


M'he acollonit de la velocitat en què s'han creuat tres cotxes, per ser exacte.


 

M'he acollonit de veure dues persones que han hagut de saltar perquè no els atropellessin.


 

M'he acollonit de la velocitat, per cert haurien d'anar a 30 i no hi van.


 

Avui encara no hi ha autocars, no tots els nens/nenes van a qualsevol de les escoles que tenim a Bellaterra. Que passarà quan convergeixin els autocars i els cotxes particulars? No vull imaginar-ho.

 


Potser faré el que farà tota la gent de Bellaterra, sortir per la 1414 i evitar-nos el perill que ens ratllin el cotxe, d'haver de discutir qui té preferència….
 

 

Sembla que el “foranis” no saben que és una mesura de protecció als que vivim, dormim, paguem impostos i fem de Bellaterra el que nosaltres en diem “poble”. Tan sols veuen una drecera per arribar més de pressa (punyetera pressa) allà on volen anar.


 

El que més greu em sap el que els mateixos que critiquen els robatoris, siguin el Baluard de la “lliure circulació”. Potser estan lliures de robatoris?

 

 

Vols llegir més…?

“Trànsits – 2”

“Trànsits – 2”

“Se’m fa difícil no estar-me’n de tornar a parla del trànsit de Bellaterra després de descobrir la barrabassada que s’ha fet al Camí Antic de Sant Cugat (o Camí dels Monjos). Per això he titulat aquest article Trànsits-2, seguint l’estela del que vaig escriure fa cosa d’un mes”.

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

Si mirem en quin idioma els ciutadans del nostre país accedeixen als mitjans, podríem dir que a les plataformes al cinema tot, o pràcticament tot, és en castellà. El mateix passa a la televisió i la premsa generalista, mentre que la ràdio és majoritàriament en català, i només en els mitjans de proximitat, impresos, digitals…, és pràcticament tot en català, tant a la Catalunya interior com a les àrees metropolitanes. Aquests mitjans són el nostre tresor a preservar, d’arrelament a la comunitat, d’integració, d’aprenentatge del català, d’informació amb rigor, i un llarg etcètera.

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

Article d’opinió d’Ignasi Roda. “Com es fan les tradicions? – Les tradicions?, pot dir algú o més d’algun amb to d’estranyesa, -Les tradicions no es fan, hi són i prou. Venen de lluny, per això son tradicions-. I potser, i en certa manera no estan errats del tot”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: