Mossos d’Esquadra i Policia Local interrompen una parada de campanya d’Esquerra

by | set. 18, 2017 | Cerdanyola

La portaveu republicana Helena Solà parla amb un agent de Mossos d'Esquadra | Esquerra Republicana de Cerdanyola

 

No afluixa la pressió policial a Cerdanyola sobre els actes de campanya del referèndum. Aquest diumenge 17 al matí dues patrulles de Mossos d’Esquadra i una de Policia Local han intentat impedir que Esquerra Republicana demanés el ‘sí’ a la independència. El partit havia muntat una parada informativa a la plaça Abat Oliba que ha estat interrompuda poc després d’instal·lar-la. Seguint les ordres de José Manuel Maza, Fiscal General de l’Estat, els agents han identificat la portaveu republicana Helena Solà i la seva companya de partit Elizabeth Pasamonte. També els han requisat gairebé tot el material, però tot i així han seguit a la plaça per parlar amb els vianants.

 

 

Segons explica Solà, els membres d’Esquerra han muntat la parada a les 11 del matí i només cinc minuts després ha arribat una patrulla de Mossos d’Esquadra. Deu minuts després s’hi han personat agents de Policia Local i a dos quarts de dotze ha aparegut un segon cotxe de Mossos. “Els he dit que no estem cometent cap delicte ni fent mal a ningú”, ha explicat Solà al TOT.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: