La portaveu republicana Helena Solà parla amb un agent de Mossos d'Esquadra | Esquerra Republicana de Cerdanyola

 

No afluixa la pressió policial a Cerdanyola sobre els actes de campanya del referèndum. Aquest diumenge 17 al matí dues patrulles de Mossos d’Esquadra i una de Policia Local han intentat impedir que Esquerra Republicana demanés el ‘sí’ a la independència. El partit havia muntat una parada informativa a la plaça Abat Oliba que ha estat interrompuda poc després d’instal·lar-la. Seguint les ordres de José Manuel Maza, Fiscal General de l’Estat, els agents han identificat la portaveu republicana Helena Solà i la seva companya de partit Elizabeth Pasamonte. També els han requisat gairebé tot el material, però tot i així han seguit a la plaça per parlar amb els vianants.

 

 

Segons explica Solà, els membres d’Esquerra han muntat la parada a les 11 del matí i només cinc minuts després ha arribat una patrulla de Mossos d’Esquadra. Deu minuts després s’hi han personat agents de Policia Local i a dos quarts de dotze ha aparegut un segon cotxe de Mossos. “Els he dit que no estem cometent cap delicte ni fent mal a ningú”, ha explicat Solà al TOT.