Mossos d’Esquadra i Policia Local interrompen una parada de campanya d’Esquerra

by | set. 18, 2017 | Cerdanyola

La portaveu republicana Helena Solà parla amb un agent de Mossos d'Esquadra | Esquerra Republicana de Cerdanyola

 

No afluixa la pressió policial a Cerdanyola sobre els actes de campanya del referèndum. Aquest diumenge 17 al matí dues patrulles de Mossos d’Esquadra i una de Policia Local han intentat impedir que Esquerra Republicana demanés el ‘sí’ a la independència. El partit havia muntat una parada informativa a la plaça Abat Oliba que ha estat interrompuda poc després d’instal·lar-la. Seguint les ordres de José Manuel Maza, Fiscal General de l’Estat, els agents han identificat la portaveu republicana Helena Solà i la seva companya de partit Elizabeth Pasamonte. També els han requisat gairebé tot el material, però tot i així han seguit a la plaça per parlar amb els vianants.

 

 

Segons explica Solà, els membres d’Esquerra han muntat la parada a les 11 del matí i només cinc minuts després ha arribat una patrulla de Mossos d’Esquadra. Deu minuts després s’hi han personat agents de Policia Local i a dos quarts de dotze ha aparegut un segon cotxe de Mossos. “Els he dit que no estem cometent cap delicte ni fent mal a ningú”, ha explicat Solà al TOT.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: