Cartell de l'acte central d'Universitats per la República

 La Universitat Autònoma de Barcelona concentrarà dijous 21 gran part de les mirades dels sobiranistes. En el marc de la campanya Universitats per la República,  que impulsen els principals sindicats estudiantils amb altres organitzacions polítiques, se celebrarà un gran acte en favor del referèndum a la UAB.

 

Una actuació castellera serà l'avantsala d'un acte polític ple de cares conegudes. Hi parlaran el diputat de Podem Joan Giner, el cantautor Lluís Llach, la presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència Neus Lloveras, l'ex-diputat de la CUP David Fernàndez i l'ex-conseller de cultura d'ERC Josep Mª Terricabras.

 

L'acte acabarà amb els concerts de Miquel del Roig i Ebri Knight, la banda de folk-rock del Maresme.