Bellaterra també té cases modernes de disseny. Constituïda per un paral·lelepípede de formigó recobert per vegetació autòctona. Amplis espais envidrats amb molta llum. Panoràmiques espectaculars.

  

 

 

Distribució

  

Primera planta: garatge, dues habitacions, dos banys, ampli estudi obert al saló. Planta baixa: Saló menjador amb gran llar de foc, cuina americana amb safareig, rebost, lavabo i habitació-suite amb bany i vestidor. Exterior: Lavabo amb dutxa i traster. Caseta de jardí, aïllada i condicionada com a habitació auxiliar.

 

 

 

Observacions

 

  

Existeix projecte d'ampliació amb dues habitacions i un bany suplementaris. Muntacàrregues entre les dues plantes. Cortines solars accionades elèctricament. Ventilació del garatge amb sensors de pluja. Preinstal·lació d'aire condicionat.

 

 

  

 
Preu1.550.000 euros