Casa moderna en venda de disseny espectacular

by | set. 20, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

 

 

 

 
 
Bellaterra també té cases modernes de disseny. Constituïda per un paral·lelepípede de formigó recobert per vegetació autòctona. Amplis espais envidrats amb molta llum. Panoràmiques espectaculars.

  

 

 

Distribució

  

Primera planta: garatge, dues habitacions, dos banys, ampli estudi obert al saló. Planta baixa: Saló menjador amb gran llar de foc, cuina americana amb safareig, rebost, lavabo i habitació-suite amb bany i vestidor. Exterior: Lavabo amb dutxa i traster. Caseta de jardí, aïllada i condicionada com a habitació auxiliar.

 

 

 

Observacions

 

  

Existeix projecte d'ampliació amb dues habitacions i un bany suplementaris. Muntacàrregues entre les dues plantes. Cortines solars accionades elèctricament. Ventilació del garatge amb sensors de pluja. Preinstal·lació d'aire condicionat.

 

 

  

 
Preu1.550.000 euros

  

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: