L’equip de bàsquet de la Uralita (anys 40)

by | set. 20, 2017 | Cerdanyola

 

L'Arxiu del TOT

  

  

  

  

Al número 290 del TOT Cerdanyola (Novembre de 1992) es va publicar una imatge, donada per Salvador Ribas, que mostrava als components de l'equip de Basquet de la Uralita, als anys 40. Tenint en compte la gran importància que la fàbrica de la Uralita va tenir, a tots nivells, en el dia a dia de Cerdanyola durant més de mig segle, aquesta és només una de les moltes fotografies relacionades amb aquesta indústria que el TOT ha publicat durant els seus 30 anys de trajectòria. En aquest cas, retratant un dels aspectes més amables del tema: les activitats lúdic/esportives que s'organitzaven al voltant dels seus treballadors. En altres edicions, i anys més tard, es tractaria igualment, amb profunditat, alguns dels aspectes més negatius que la Uralita va deixar a casa nostra. Avui, però, ens quedem amb aquesta imatge amable, relacionada amb la història de l'esport local, que complementem amb una altra imatge històrica de la fàbrica, que es va publicar a la portada del número 20 de la revista. En aquest cas, una postal del mític editor de postals publicitàries Roisin, que ens va arribar gràcies al fotògraf local Gabriel Escursell…

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: