Mig miler de cerdanyolencs es concentren en defensa de les institucions catalanes

by | set. 21, 2017 | Cerdanyola

La concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola, poc abans de les 20 h

La concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola, poc abans de les 20 h | Laia TR

 

 

Estelades, pancartes clamant democràcia i crits de 'votarem' han omplert la plaça de l'Abat Oliba a Cerdanyola aquest dimecres, 20 de setembre, en resposta a l'operació policial contra el referèndum de la Guàrdia Civil, que ha registrat dependències de la Generalitat i ha detingut alts càrrecs del govern català. (Mira el vídeo de la mobilització del matí a Cerdanyola)

 

  

  

Mig miler de cerdanyolencs s'ha sumat a les vuit del vespre a la crida fets pels partits sobiranistes de l'Ajuntament de Cerdanyola, per mobilitzar-se en defensa de la democràcia i les institucions catalanes. En un ambient reivindicatiu i de tranquil·litat, amb joves i grans, els ciutadans s'han concentrat com a reacció a l'actuació de l'estat.

 

  

  

Membres de CompromísxC, PDeCAT, ERC, ICV-EUiA i MES i han sortit al carrer per mostrar el seu rebuig a l'operació de la Guàrdia Civil i denunciar “el setge a Catalunya” i “l'atac a l'autogovern“. L'alcalde Carles Escolà i gairebé tot els regidors sobiranistes de Cerdanyola es van desplaçar fins a la concentració de Barcelona convençuts, igual que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que el govern espanyol ha suspès “de facto” l'autogovern de Catalunya i ha aplicat “de facto” un estat d'excepció.

 

 

Més tard, a les 22 h de la nit va tenir lloc una sorollosa casserolada convocada arreu del país.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: