Representants dels mitjans de comunicació que han rebut requeriments de la Guàrdia Civil aquests dies.
Representants dels mitjans de comunicació que han rebut requeriments de la Guàrdia Civil aquests dies. | APPEC

 

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans digitals, el Col·legi de Periodistes i els directors dels mitjans que han rebut requeriments de la Guàrdia Civil s’han reunit aquest 19 de setembre amb el Síndic de Greuges, per demanar la seva intervenció davant els atacs que estan rebent aquests dies diferents mitjans de comunicació del país.

 

 

  

La delegació l’han encapçalat el vicepresident de la Federació d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals i president de l’APPEC, Germà Capdevila, la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet i representants de l’ACPC i l’AMIC que durant la reunió han entregat una carta posant de manifest els fets denunciats i demanant la intervenció del Síndic de Greuges. En el text, els editors constaten que “l’entrada de cossos de seguretat de l’Estat de naturalesa militar a les redaccions dels mitjans de comunicació i la identificació de periodistes són fets molt greus que posen en perill la llibertat d’informació i d’expressió.”