20 comerços cerdanyolencs oferiran el seu estoc a bons preus

by | set. 22, 2017 | Al Dia

El Firestoc serà al Parc del Turonet

El Firestoc serà al Parc del Turonet | Laia TR

 

El diumenge 1 d'octubre, entre les 10h i les 20h, se celebrarà una nova edició del Firestoc. La fira d'oportunitats reunirà al Parc del Turonet una vintena de comerços i establiments de Cerdanyola. La ciutadania disposarà d'un ampli i variat ventall de productes a molt bon preu. i també trobarà empreses que donaran a conèixer els serveis que ofereixen. Durant tot el dia, hi haurà servei de bar.

 

En aquesta edició, els infants podran gaudir de diferents espectacles. Durant el matí, de 12h a 14h, visitarà el Firesctoc la parella de xanquers 'Els Happy Flowers' i també es realitzarà l'espectacle 'Circ i Violes'. Per la tarda, de 17h a 19:30h, hi haurà dos tallers de maquillatge: 'Maquipelu' i 'Maquillatge de Bety'.

 

La relació de participants és: Happy Kids Name it, Electrodomèstics Dany, De luxe, Nens i Nenes, Vilma's, Va d'Infants, Esports Vian, Llibreria Lilliput, Mima't, Tot Nens, Clínica Dental Sumo, EcoModa, Papereria Cordelles, Fe-Mar, Tiendita Mexicana del Vallès, Sinopsis Centre de Psicologia i Logopèdia, Chupi Chuches, Vallescar Ocasión, Farmàcia Hidalgo, Oshun, Centre de Benestar Xavier Escoda i Galeries Torras.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: