El Firestoc serà al Parc del Turonet
El Firestoc serà al Parc del Turonet | Laia TR

 

El diumenge 1 d'octubre, entre les 10h i les 20h, se celebrarà una nova edició del Firestoc. La fira d'oportunitats reunirà al Parc del Turonet una vintena de comerços i establiments de Cerdanyola. La ciutadania disposarà d'un ampli i variat ventall de productes a molt bon preu. i també trobarà empreses que donaran a conèixer els serveis que ofereixen. Durant tot el dia, hi haurà servei de bar.

 

En aquesta edició, els infants podran gaudir de diferents espectacles. Durant el matí, de 12h a 14h, visitarà el Firesctoc la parella de xanquers 'Els Happy Flowers' i també es realitzarà l'espectacle 'Circ i Violes'. Per la tarda, de 17h a 19:30h, hi haurà dos tallers de maquillatge: 'Maquipelu' i 'Maquillatge de Bety'.

 

La relació de participants és: Happy Kids Name it, Electrodomèstics Dany, De luxe, Nens i Nenes, Vilma's, Va d'Infants, Esports Vian, Llibreria Lilliput, Mima't, Tot Nens, Clínica Dental Sumo, EcoModa, Papereria Cordelles, Fe-Mar, Tiendita Mexicana del Vallès, Sinopsis Centre de Psicologia i Logopèdia, Chupi Chuches, Vallescar Ocasión, Farmàcia Hidalgo, Oshun, Centre de Benestar Xavier Escoda i Galeries Torras.