Cerdanyola donarà més facilitats als cuidadors i malalts d’Alzheimer

by | set. 22, 2017 | Al Dia

Moment en que se signa el conveni amb la regidora Elvi Vila (centre).

Moment en que se signa el conveni amb la regidora Elvi Vila (centre). | Ajuntament de Cerdanyola

 

Ja està en marxa el programa ACFA 2017, per ajudar als cuidadors de les persones malaltes d'Alzheimer a Cerdanyola del Vallès. En concret, el programa busca incloure als cuidadors i donar-los eines per poder fer més fàcil tant la seva vida com la dels malalts.

 

Elvi Vila, regidora de Drets Civils, i la presidenta de l'Associació Familiars Cuidadors de Malalts d'Alzheimer de Cerdanyola del Vallès, Lourdes Borgoñoz, han signat un conveni de col·laboració per posar en marxa el programa ACFA 2017. L'Ajuntament de Cerdanyola aportarà 1500 € al projecte, en un acord que arriba pocs dies abans del Dia Mundial de l'Alzheimer

    

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: