
Les nits de divendres 29 i dissabte 30 de setembre, a més del migdia del diumenge 1 d’octubre, s’instal·larà a la plaça de l’Abat Oliba el “1r Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola”. Les degustacions, elaborades per 13 restaurants de la ciutat, seran obertes a tots els cerdanyolencs i tindran un cost d’entre 3 € i 4 €.
Segons la regidora de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Cerdanyola, Contxi Haro, “una nova empenta que suposarà a l’hostaleria de la ciutat poder apropar-se i compartir les seves propostes”. Un espai per, com ha recordat Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria a Cerdanyola, “una oportunitat pels establiments de fer receptes noves i atrevides i una ocasió, pels ciutadans, de provar diferents plats i gaudir de la nostra dieta mediterrània, tan important per la salut”.
L’esdeveniment coincidirà amb la música del Festival de Blues de Cerdanyola i el diumenge, amb el Firestoc.