Neix el “1r Tast de Cuina Mediterrània” de Cerdanyola

by | set. 22, 2017 | Al Dia

La regidora, Contxi Haro, amb representats del Gremi d'Hostaleria

La regidora, Contxi Haro, amb representats del Gremi d'Hostaleria | Cerdanyola.info (JR. Urbano)

 

 

Les nits de divendres 29 i dissabte 30 de setembre, a més del migdia del diumenge 1 d’octubre, s’instal·larà a la plaça de l’Abat Oliba el “1r Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola”. Les degustacions, elaborades per 13 restaurants de la ciutat, seran obertes a tots els cerdanyolencs i tindran un cost d’entre 3 € i 4 €.

 

Segons la regidora de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Cerdanyola, Contxi Haro, “una nova empenta que suposarà a l’hostaleria de la ciutat poder apropar-se i compartir les seves propostes”. Un espai per, com ha recordat Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria a Cerdanyola, “una oportunitat pels establiments de fer receptes noves i atrevides i una ocasió, pels ciutadans, de provar diferents plats i gaudir de la nostra dieta mediterrània, tan important per la salut”.

 

L’esdeveniment coincidirà amb la música del Festival de Blues de Cerdanyola i el diumenge, amb el Firestoc.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: