Estudiants de la UAB han cantat el “Boig per tu” a una periodista de “La Sexta“, durant l'acte convocat, el 21 de setembre, per l'organització “Universitats per la República”.

 

 

L'acte es va celebrar a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Cerdanyola del Vallès. En aquell moment, diferents mitjans nacionals tenien posat el focus a Catalunya, després de les concentracions i tensions pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre.

 

  

  

Dins d'aquesta expectació i contrarietat de missatges entre diferents mitjans nacionals, el tuitaire @PabloMM va ironitzar “Esgarrifós l'assetjament que està sofrint aquesta reportera de “La Sexta” a la Universitat Autònoma de Barcelona”.

 

 

El tuit ha tingut més de 5.337 retuits i 4.860 agradaments, dues hores després de la seva publicació