ANC i Òmnium converteixen en multitudinari el seu acte de campanya a Cerdanyola

by | set. 24, 2017 | Cerdanyola

La plaça Jaume Grau i Altayó s'ha omplert

La plaça Jaume Grau i Altayó s'ha omplert | Cris Garriga

 

La convocatòria cerdanyolenca era a la plaça Jaume Grau i Altayó, però com la crida a tota Catalunya era davant dels ajuntaments, els voluntaris de l'ANC van haver de conduir la multitud. La 'Festa de la democràcia' es va convertir a Cerdanyola en el 'Vermut per la democràcia', amb parlaments, música i actuació castellera dels Martinets inclosos.

 

Toni Morral (exalcalde de Cerdanyola i fundador de l'ANC), va començar els discursos destacant que “avui és un acte de campanya del referèndum, però la repressió policial l'han convertit en una mobilització massiva i permanent“. L'exalcalde va avisar que “seran dies intensos i la repressió serà important”, però va demanar que “no ens deixem perdre la identitat de la revolta, que és cívica i alegre” i va recordar que “això no va d'identitats, va de sobirania“. Morral va acabar agraint a Carles Escolà “la seva valentia de posar l'Ajuntament al servei de la ciutadania”, fet que el públic va respondre amb crits de “no estàs sol“.

 

Després del representant de l'ANC va parlar Marina Gay, membre de la junta d'Òmnium Cultural. “Totes les entitats que treballen dia a dia per millorar la vida de la comunitat s'han mobilitzat perquè es pugui votar”, va remarcar.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: