Laura Benseny, futura regidora, amb Maurici Jaumandreu i Carles Escolà
Laura Benseny, futura regidora, amb Maurici Jaumandreu i Carles Escolà | Cedida

 

El proper ple municipal serà l’últim per Maurici Jaumandreu, regidor de Serveis Econòmics, Transparència i Comunicació. Segons una nota enviada pel partit que governa la ciutat, el representant de Compromís per Cerdanyola deixa el càrrec “per motius personals i de conciliació familiar”. El substituirà Laura Benseny, número 6 de la candidatura i militant de la CUP i Poble Lliure.

 

 

Compromís per Cerdanyola ha agraït al seu regidor la feina feta, destacant “la redistribució de les càrregues fiscals que han abaixat l’IBI prop del 10% a la majoria de la població, el procés participatiu de Ca n’Altimira, els pressupostos més socials de la història de Cerdanyola i la posada en marxa del portal de transparència”. Un cop fet efectiu el relleu, Jaumandreu ha manifestat el compromís de seguir vinculat al partit i participar de la presa de decisions del dia a dia.

 

 

Laura Benseny, la futura regidora de Cerdanyola, té 24 anys i és de Bellaterra. És historiadora i durant l’època universitària va formar part del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). També va militar a l’organització juvenil Maulets i prové del món de l’associacionisme, en especial al Grup Escolta Bellaterra i a 4Vents – Escoltisme i Guiatge.