Dimiteix el regidor del govern Maurici Jaumandreu

by | set. 24, 2017 | Al Dia

Laura Benseny, futura regidora, amb Maurici Jaumandreu i Carles Escolà

Laura Benseny, futura regidora, amb Maurici Jaumandreu i Carles Escolà | Cedida

 

El proper ple municipal serà l’últim per Maurici Jaumandreu, regidor de Serveis Econòmics, Transparència i Comunicació. Segons una nota enviada pel partit que governa la ciutat, el representant de Compromís per Cerdanyola deixa el càrrec “per motius personals i de conciliació familiar”. El substituirà Laura Benseny, número 6 de la candidatura i militant de la CUP i Poble Lliure.

 

 

Compromís per Cerdanyola ha agraït al seu regidor la feina feta, destacant “la redistribució de les càrregues fiscals que han abaixat l’IBI prop del 10% a la majoria de la població, el procés participatiu de Ca n’Altimira, els pressupostos més socials de la història de Cerdanyola i la posada en marxa del portal de transparència”. Un cop fet efectiu el relleu, Jaumandreu ha manifestat el compromís de seguir vinculat al partit i participar de la presa de decisions del dia a dia.

 

 

Laura Benseny, la futura regidora de Cerdanyola, té 24 anys i és de Bellaterra. És historiadora i durant l’època universitària va formar part del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). També va militar a l’organització juvenil Maulets i prové del món de l’associacionisme, en especial al Grup Escolta Bellaterra i a 4Vents – Escoltisme i Guiatge.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: