El MAC&Xic alegra infants i adults

by | set. 24, 2017 | Al Dia

 

Durant tot el dissabte 23 Cerdanyola es va bolcar en el teatre infantil. Des de les 11 del matí el “MAC&Xic“, el festival de teatre i clown pels més “xics”, va omplir el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) de representacions.

 

La primera d'elles va ser 'Cinemúsica', de la companyia Viu el Teatre, que va oferir una història familiar a través d'escenes del cinema en blanc i negre. L'altra obra del matí va ser 'Xino Xano', dels Fes-t'ho com vulguis. Els infants van descobrir la història de la Tuinga, una girafa una mica dormilega.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: