El músic i compositor Jordi Savall és un dels protagonistes signants del manifest
El músic i compositor Jordi Savall és un dels protagonistes signants del manifest | VALENCIAPLAZA.COM

 

Més de 3.000 professionals de la cultura han signat un manifest pel referèndum de l'1-O sota el nom 'Decidim Cultura' en defensa de la democràcia i la llibertat. La declaració ha rebut el suport de professionals del món del teatre, la música, el cinema, la literatura i la gastronomia.

 

  

 

 

El manifest és un clam “per la condició pròpia de subjecte polític sobirà”, “per la confiança responsable en el propi futur” i “per un vot decidit i desacomplexat a la cultura i per la cultura”.

 

 

Entre els signants es troben Sergi Belbel, Oriol Broggi, Jaume Cabré, David Carabén, Enric Casasses, Aina Clotet, Sara Espígul, Joan Fontcuberta, Cesc Gay, Manuel Huerga, Julio Manrique, Dolors Miquel, Nora Navas, Bel Olid, Ada Parellada, Marc Parrot, Isona Passola, Quico Pi de la Serra, Ventura Pons, Pau Riba, Jordi Savall, Clara Segura i Agustí Villaronga.

 

  

 

 

Els impulsors de “Decidim Cultura” també han organitzat un acte el dilluns 25 de setembre, al mercat de la Boqueria de Barcelona, on hi haurà parlaments de Pere Arquillué, Rosa Boladeras, Jenn Díaz, Maria Molins i Jordi Savall.