Un bellaterrenc entre els més de 3.000 professionals de la cultura a favor del dret a decidir

by | set. 25, 2017 | Cultura

El músic i compositor Jordi Savall és un dels protagonistes signants del manifest

El músic i compositor Jordi Savall és un dels protagonistes signants del manifest | VALENCIAPLAZA.COM

 

Més de 3.000 professionals de la cultura han signat un manifest pel referèndum de l'1-O sota el nom 'Decidim Cultura' en defensa de la democràcia i la llibertat. La declaració ha rebut el suport de professionals del món del teatre, la música, el cinema, la literatura i la gastronomia.

 

  

 

 

El manifest és un clam “per la condició pròpia de subjecte polític sobirà”, “per la confiança responsable en el propi futur” i “per un vot decidit i desacomplexat a la cultura i per la cultura”.

 

 

Entre els signants es troben Sergi Belbel, Oriol Broggi, Jaume Cabré, David Carabén, Enric Casasses, Aina Clotet, Sara Espígul, Joan Fontcuberta, Cesc Gay, Manuel Huerga, Julio Manrique, Dolors Miquel, Nora Navas, Bel Olid, Ada Parellada, Marc Parrot, Isona Passola, Quico Pi de la Serra, Ventura Pons, Pau Riba, Jordi Savall, Clara Segura i Agustí Villaronga.

 

  

 

 

Els impulsors de “Decidim Cultura” també han organitzat un acte el dilluns 25 de setembre, al mercat de la Boqueria de Barcelona, on hi haurà parlaments de Pere Arquillué, Rosa Boladeras, Jenn Díaz, Maria Molins i Jordi Savall.

 

Vols llegir més…?

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

T’has plantejat ser vegetarià/na o vega/na? Ja ho ets? Coneixes algú no consumeixi productes animals o n’hagi reduït el seu consum? Nosaltres et proposem algunes receptes veganes i vegetarianes, delicioses i fàcils de fer, que de ben segur que et sorprendran! 

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: