Una quarentena de joves es van fotografiar amb Escolà
Una quarentena de joves es van fotografiar amb Escolà | AJIC

Prop de quaranta joves de Cerdanyola van expressar diumenge 17 el seu suport a l'alcalde de la ciutat, citat a declarar pel compromís amb el referèndum d'independència. La crida la va fer l'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola (AJIC), que va publicar un missatge a les xarxes socials convocant “tots els joves compromesos amb les llibertats“.

 

 

Des del seu compte de Facebook personal, l'alcalde Escolà va agrair el gest i va afirmar que “totes les mostres de suport no ens fan més que carregar-nos de raons. Portem un món nou als nostres cors, i no defallirem sabent que tenim el jovent al nostre costat. Com va dir el Che, 'la arcilla de nuestra obra és la juventud'.”