Prop de 40 joves es concentren per donar suport a Carles Escolà

by | set. 25, 2017 | Al Dia

Una quarentena de joves es van fotografiar amb Escolà

Una quarentena de joves es van fotografiar amb Escolà | AJIC

Prop de quaranta joves de Cerdanyola van expressar diumenge 17 el seu suport a l'alcalde de la ciutat, citat a declarar pel compromís amb el referèndum d'independència. La crida la va fer l'Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola (AJIC), que va publicar un missatge a les xarxes socials convocant “tots els joves compromesos amb les llibertats“.

 

 

Des del seu compte de Facebook personal, l'alcalde Escolà va agrair el gest i va afirmar que “totes les mostres de suport no ens fan més que carregar-nos de raons. Portem un món nou als nostres cors, i no defallirem sabent que tenim el jovent al nostre costat. Com va dir el Che, 'la arcilla de nuestra obra és la juventud'.”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: