Tota la Xarxa d’FGC, adaptada a persones amb mobilitat reduïda

by | set. 25, 2017 | Al Dia

L'adaptació de l’estació del Putxet s’afegeix a la de Sarrià, que va finalitzar el gener passat, i permet assolir el 100 % d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de la xarxa d’FGC.

 

Inversió econòmica

 

·         En total, doncs, la Generalitat ha invertit 65 milions d’euros en l’adaptació de la xarxa d’FGC i de Metro  des de 2011.

 

·         Des de 2011, s’han destinat 26 MEUR a obres d’adaptació de quatre estacions de les línies metropolitanes d’FGC: Gràcia, Peu del Funicular, Sarrià i el Putxet. Addicionalment, cal afegir les estacions dels perllongaments de Terrassa (3) i Sabadell (5) que s’han construït ja adaptades.

 

·         En el mateix període, el Govern ha destinat milions d’euros a l’adaptació de les estacions de Metro de Barcelona.

 

·         La xarxa de metro de Barcelona compta amb 154 estacions, de les quals un total de 140 estan adaptades; xifra que representa un 91%.

 

·         En aquests moments, s’estan executant, per un import de 4 milions d’euros, les obres de l’estació de Jaume I de l’L4 i s’està treballant per licitar properament les corresponents a altres estacions.

 

 

Adaptació a la Xarxa ferroviària de Rodalies

 

Només el 70% de les estacions i el 50% dels trens estan adaptats. El govern apunta que quan la Generalitat té capacitat plena de prendre decisions, ha acreditat que sempre s’opta per l’excel·lència.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: