BMW RT 1200R en perfecte estat en venda

by | set. 27, 2017 | Classificats

 

 

BMW RT 1200R en perfecte estat de novembre 2006. Full equip. 71.000 kms. Revisió completa acabada de fer i amb bateria nova. Seients i punys calefactables. Pantalla vent elèctrica. 3 maletes originals BMW amb maleta interior per viatge. Pneumatics semi nous. ITV fins 2018.  Preu 7.500 €. 

 

Tel: 607 275 166

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Un veí bellaterrenc vol llogar una casa o annex de casa a Bellaterra per a ell sol. Bellaterrenc de tota la vida, jove i de confiança vol seguir vivint a la zona i s’ofereix com a candidat per a persones que disposin d’un espai addicional on viure. “Bon pagador i de confiança”, vol un lloguer “senzill però bonic” per a només una persona.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: