Els estudiants han tallat el trànsit aquest dijous, 28 de setembre
Els estudiants han tallat el trànsit aquest dijous, 28 de setembre | @edmons675

 

 

Els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona han tornat a tallar l'autopista AP-7 i la B-30 aquest 28 de setembre en el seu pas per Bellaterra, per segon dia consecutiu després que aquest dimecres també aturessin el trànsit en una altra mobilització. El tall s'ha produït a l'altura de Bellaterra en sentid sud i ja es registren uns deu quilòmetres de cua. La via ha quedat tallada.

 

 

Els moviments estudiantils de l'Autònoma han tallat l'autopista com a senyal de protesta i en defensa del referèndum. “El moviment estudiantil punta de llança en la defensa del referèndum!“, ha piulat el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, que ha afegit: “Organitzades buidem les aules i omplim els carrers!”.

 

Estudiants de l'Autònoma aquest dijous.
Estudiants de l'Autònoma aquest dijous. | SEPC