Estudiants de l’autònoma tornen tallen l’AP-7 i la B-30 pel referèndum

by | set. 28, 2017 | Al Dia

Els estudiants han tallat el trànsit aquest dijous, 28 de setembre

Els estudiants han tallat el trànsit aquest dijous, 28 de setembre | @edmons675

 

 

Els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona han tornat a tallar l'autopista AP-7 i la B-30 aquest 28 de setembre en el seu pas per Bellaterra, per segon dia consecutiu després que aquest dimecres també aturessin el trànsit en una altra mobilització. El tall s'ha produït a l'altura de Bellaterra en sentid sud i ja es registren uns deu quilòmetres de cua. La via ha quedat tallada.

 

 

Els moviments estudiantils de l'Autònoma han tallat l'autopista com a senyal de protesta i en defensa del referèndum. “El moviment estudiantil punta de llança en la defensa del referèndum!“, ha piulat el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, que ha afegit: “Organitzades buidem les aules i omplim els carrers!”.

 

Estudiants de l'Autònoma aquest dijous.

Estudiants de l'Autònoma aquest dijous. | SEPC

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: