La Fiscalia avisa que la Generalitat és responsable dels menors a les manifestacions

by | set. 28, 2017 | Al Dia

Palau de la Generalitat

Palau de la Generalitat | ACN

 

 

La Fiscalia de Menors ha advertit aquest dimecres a la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat que és responsable civil de la seguretat dels nens que pretenen acudir a manifestacions o concentracions en motiu de la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre, encara que comptin amb autorització dels seus pares o tutors.

 

Es tracta d'un ofici del fiscal de la Sala Coordinadora de Menors, Javier Huete Nogueras, “davant de les notícies aparegudes en alguns mitjans de comunicació” sobre que menors d'edat estan sol·licitant en els seus respectius centres d'ensenyament autoritzacions per no assistir a classe amb la finalitat de participar a les manifestacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: