La UAB celebra 50 anys demanant més recursos per seguir innovant

by | set. 28, 2017 | Al Dia

L'acte inaugural del curs a la UAB s'ha celebrat al Claustre del Monestir

L'acte inaugural del curs a la UAB s'ha celebrat al Claustre del Monestir | Artur Ribera

 

 

Sant Cugat ha acollit l'acte inaugural del curs acadèmic 2017/18 de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'any en què la institució celebra el cinquantè aniversari del seu naixement. Ho feia rememorant les classes inicials de la Facultat de Filosofia i Lletres al segon pis del Claustre del Monestir.

 

Precisament aquest espai ha estat l'escenari escollit per l'acte inaugural, que ha comptat amb la presència del Conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila; l'alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; i la rectora de la UAB, MargaritaArboix, entre altres personalitats del món acadèmic i polític, i unes tres-centes persones entre el públic.

 

L'acte ha començat amb la lectura d'un manifest reivindicatiu per part del col·lectiu Som 27 i més que, des de mitja tarda, es concentraven fora del Monestir de Sant Cugat i a qui l'organització ha cedit la paraula en començar l'acte “exercint el seu dret a la llibertat d'expressió”. Un manifest en què el col·lectiu ha fet referència a la situació de les 27 persones (25 estudiants, un professor i un membre del PAS) que van ocupar el rectorat de la Universitat Autònoma el 2013 i per a les quals es demanen elevades multes i penes de presó.

 

 

Reivindicació del col·lectiu Som 27 i més a Sant Cugat

Reivindicació del col·lectiu Som 27 i més a Sant Cugat | Artur Ribera

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: