L'urna del referèndum
L'urna del referèndum | Nerea Rodríguez – Elmon.cat

 

Els centres de votació habituals de Cerdanyola obriran demà a les 9 del matí per tal veïns i veïnes votin al referèndum d’autodeterminació. A diferència d’altres localitats catalanes, a Cerdanyola els col·legis electorals seran els mateixos de totes les votacions per la predisposició de l’Ajuntament a cedir locals a la Generalitat de Catalunya.

 

Estan convocats més de 40.000 cerdanyolencs, que votaran a les 66 meses repartides pels 13 col·legis electorals. A causa de la pressió judicial per impedir l’obertura dels centres, molts veïns s’estan organitzant per passar-hi la tarda de dissabte fent activitats infantils i dormir-hi fins al dia del referèndum.

 

Està previst que la votació comenci a les 9 h i acabi a les 20 h. Si a aquella hora encara queda gent dins del centre, sense votar se’ls permetrà que ho facin. Molta gent, però, hi anirà abans de les 6 del matí per tal que la policia no pugui precintar el centre.