Més de 40.000 veïns estan cridats a votar al referèndum

by | set. 30, 2017 | Al Dia

L'urna del referèndum

L'urna del referèndum | Nerea Rodríguez – Elmon.cat

 

Els centres de votació habituals de Cerdanyola obriran demà a les 9 del matí per tal veïns i veïnes votin al referèndum d’autodeterminació. A diferència d’altres localitats catalanes, a Cerdanyola els col·legis electorals seran els mateixos de totes les votacions per la predisposició de l’Ajuntament a cedir locals a la Generalitat de Catalunya.

 

Estan convocats més de 40.000 cerdanyolencs, que votaran a les 66 meses repartides pels 13 col·legis electorals. A causa de la pressió judicial per impedir l’obertura dels centres, molts veïns s’estan organitzant per passar-hi la tarda de dissabte fent activitats infantils i dormir-hi fins al dia del referèndum.

 

Està previst que la votació comenci a les 9 h i acabi a les 20 h. Si a aquella hora encara queda gent dins del centre, sense votar se’ls permetrà que ho facin. Molta gent, però, hi anirà abans de les 6 del matí per tal que la policia no pugui precintar el centre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: