L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, en el moment de la votació
L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, en el moment de la votació | Samu Martínez

 

 

Com no podia ser d'altra manera, l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha votat l'1 d'octubre al col•legi electoral que té assignat, La Sínia.

 

 

El batlle ha donat el seu “Sí” a la República Catalana entre felicitacions de veïns que, en tot moment, s'han mostrat orgullosos del seu alcalde. Abans de votar, però, Escolà ha conversat amb els voluntaris i responsables de les taules electorals tot demostrant gratitud pel “compromís amb el dret a decidir demostrat pels cerdanyolencs”.

 

 

Escolà ha declarat pel TOT que se sent orgullós dels cerdanyolencs en veure “tothom fent cua” i valora que “la gent no es cansi perquè vol decidir el futur del seu país”. D'altra banda, ha estat contundent en afirmar que “l'Estat espanyol ha tornat a estavellar-se contra el mur de la seva pròpia torpesa i està veient que la estratègia de la por no funciona contra el poble català”.

 

Les seves previsions pel que resta de dia són, fins a cert punt, tranquil·litzadores. Segons el batlle, no es preveu que hi hagi més accions de l'Estat espanyol per malbaratar el Referèndum a Cerdanyola, a banda dels atacs als sistemes de comunicació que ja s'han produït.

 

Segueix com va la jornada electoral a través del minut a minut del TOT Cerdanyola