Una cua sota la pluja
Una cua sota la pluja | Lali Álvarez

 

Segueix el minut a minut de la votació a Bellaterra i Cerdanyola amb el TOT

 

Cues llarguíssimes des de primera hora del matí als col·legis de Cerdanyola per exercir el dret a vot. En alguns col·legis de Catalunya hi ha hagut aldarulls com és el cas del col·legi de Sant Julià de Ramis, on vota el president Puigdemont.

 

 

En alguns llocs de votació de Cerdanyola el sistema informàtic no funciona a tot moment. La votació ha començat a les 9 h però mitja hora després la Guàrdia Civil ha intervingut el portal de votació. A Banús, els membres de la mesa no poden accedir al sistema i estan esperant a que se’ls faciliti una nova clau d’accés. A Bellaterra, en canvi, el nou codi ja s’ha facilitat i la votació s’ha reprès a les 12.30 h. En altres llocs com La Sínia i Saltells s'està votant amb normalitat.

 

 

Malgrat la insistència perquè la gent es mantingui en les cues, l'organització ha ofert que la gent que estigui cansada “vagi a casa i torni abans de les 20 h”. De fet han anunciat que “els col·legis estaran oberts el que faci falta perquè tothom pugui votar”. 

 

 

La Coordinadora del Referèndum a Cerdanyola ha desmentit que hi hagués presència de Guàrdia Civil a la ciutat. Aquesta està formada per totes les entitats i partits de Cerdanyola acreditats per la sindicatura electoral.