Veïns fent guàrdia a l'escola Saltells
Veïns fent guàrdia a l'escola Saltells | Lali Álvarez

 

 

Segueix el minut a minut del referèndum a Cerdanyola amb el TOT

 

[vídeo al final] L’Institut Banús, el Col·legi Carles Buïgas, l’Escola Saltells i tots els altres col·legis de Cerdanyola, estan ara mateix plens de gom a gom esperant poder obrir portes per les votacions d'aquest diumenge 1 d'octubre a les 9 del matí.

 

A quarts de set del matí, tots els col·legis electorals de Cerdanyola han rebut la visita d’una parella de Mossos d’Esquadra. Aquests han observat l’aglomeració i han restat davant les portes del col·legi i aixecat acta. 

 

A les 8 h del matí alguns col·legis de Cerdanyola estan pendents de rebre el material electoral. D’altres, en canvi, ja el tenen tot i que la votació no començarà fins a les 9 h.

 

 

Cens universal

L'Executiu de Puigdemont ha decidit, tal i com ha confirmat El Món, que “el cens serà universal”. El cens serà electrònic, de manera que tothom podrà votar des del col·legi electoral que vulgui.

 

D'aquesta manera, l'Executiu evitarà la censura de l’estat espanyol de tancar els col·legis electorals. El govern ho anunciarà en roda de premsa aquest diumenge a les 8h del matí.

 

 

Algunes urnes ja han arribat
Algunes urnes ja han arribat | Lali Álvarez