La Guàrdia Civil comença a tallar Internet a les escoles per reforçar la censura

by | oct. 1, 2017 | Al Dia

Votants fent cua al col·legi Sant Martí

Votants fent cua al col·legi Sant Martí | Lali Álvarez

 

La Guàrdia Civil intenta tallar la connexió a internet a les escoles que acuten com a punts de votació, ha informat el projecte Escoles Obertes. ‘El Món’ ha rebut informació des d’algun centre escolar on es confirma que la connexió WiFi ha estat interrompuda.  Escoles Obertes recomana als electors portar mòbils, carregadors, bateries i allargadors. Des de fa dies, ciberactivistes han estat advertint de la possibiltat que l'Estat espanyol actués per limitar la comunicació el dia del referèndum per dificultar la logística.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: