a

Els organitzadors del Firestoc han decidit suspendre'l per la baixa participació. La coincidència del referèndum amb el mal temps ha estat letal per a la fira de comerços locals. Després d'un matí nefast, les perspectives a la tarda no eren millors i al migdia han decidit posar-hi punt final.

 

“Fatal, el Firestoc ha anat fatal“, ha lamentat Cristina Bustamant, secretària de Cerdanyola Comerç i Serveis. Des de primera hora la pluja s'ha fet notar, però el xàfec de mig matí ha estat letal per la fira. A l'una del migdia, que cada any sol ser l'hora de màxima afluència, no hi havia ningú, així que han decidit suspendre'l.

 

La data de l'1 d'octubre ja havia generat disputes prèvies en el si de l'organització, però tot i així els comerços van aprovar mantenir el dia per manca d'alternatives a l'agenda. “Potser, si hi hagués hagut un sol espatarrant, s'hauria pogut salvar”, aventura Bustamant.

 

El Firestoc és una fira on establiments comercials de molts sectors ofereixen els seus productes al Parc del Turonet per alliberar estoc.