[FOTOS] Així es va viure el referèndum de l’1 d’octubre a Bellaterra

by | oct. 2, 2017 | Galeries de fotos

Imatges cedides per Josep Mateu i Jordi Tardós

El referèndum d’autodeterminació de Catalunya celebrat l’1 d’octubre del 2017 va deixar una participació del 61 % de bellaterrencs al Centre Cívic de Bellaterra, col·legi electoral de la zona.

Es va tractar d’una inusual jornada electoral, marcada per la incertesa, les prohibicions de tirar-lo endavant i la intervenció de comunicacions postals i programari informàtic per part de l’Estat espanyol. Una situació que deixa poc espai a les comparacions, a més d’unes dades poc específiques després de l’activació del cens universal, que va permetre votar a tots els bellaterrencs i catalans en qualsevol col·legi electoral de Catalunya.

Al Centre Cívic de Bellaterra ho van fer un total de 1210 bellaterrencs sobre un cens de 1965 habitants. Vots nuls n’hi va haver 6, blancs 27, “no” 73 i “sí” 1104. No obstant, aquestes són les dades recopil·lades al Centre Cívic de Bellaterra. El fet de fer “cens universal” va permetre que altres bellaterrencs votessin en diferents col·legis electorals de tot Catalunya.

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: