El genet bellaterrenc Agustí Elias fa l’or en “Doma Clàssica”

by | oct. 4, 2017 | Al Dia

a

 

  

En unes proves classificatòries d'una durada de tres dies, el bellaterrenc Agustí Elias va assolir l'or en “Doma Clàssica de Cavalls Joves 2017”. El bellaterrenc competeix amb l'euga de nom “Fifth Avenue BCN” i va pujar dalt de tot del podi amb 337.889 punts. En altres categories també van assolir l'or els genets Juan Antonio Jiménez, Cristóbal Belmonte, Juan Manuel Acosta i Jordi Cabré.

 

 

  

Agustí Elías competeix amb aquesta euga des del 2016 a escala internacional i ha estat en aquesta edició, celebrada al “Centro Ecuestre de Castilla i León”, quan ha aconseguit el seu millor resultat, un 76,21%de puntuació amb unanimitat del jurat.

  

 

 

 

c

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: