El ferit de gravetat per la Policia Nacional està fortament relacionat amb Cerdanyola

by | oct. 4, 2017 | Cerdanyola

La policia espanyola pels carrers de Barcelona durant l'1-O

La policia espanyola pels carrers de Barcelona durant l'1-O | Jordi Borràs

 

 

Un noi fortament relacionat amb Cerdanyola va ser ferit de gravetat amb una pilota de goma durant les càrregues de la Policia Nacional a l’Escola Ramon Llull de Barcelona. L'incident es va causar dins la repressió policial contra el referèndum que va acabar amb 844 persones ferides a Catalunya, segons l'últim balanç del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya. El jove és el saxofonista del grup de música cerdanyolenc Harlock.

 

Agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil van fer servir pilotes de goma en algunes de les càrregues que van fer aquest diumenge en col·legis electorals per impedir el referèndum. A causa de l'atac, la víctima va ser atesa al quiròfan de l'Hospital de Sant Pau per una greu lesió a l'ull. 

 

Les pilotes de goma van ser prohibides pel Parlament de Catalunya el 2014 i els Mossos d'Esquadra ja no les utilitzen. Tot i així la policia espanyola es va desplegar a Catalunya amb escopetes de bales de goma entre el seu armament.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: