El ferit de gravetat per la Policia Nacional està fortament relacionat amb Cerdanyola

by | oct. 4, 2017 | Cerdanyola

La policia espanyola pels carrers de Barcelona durant l'1-O

La policia espanyola pels carrers de Barcelona durant l'1-O | Jordi Borràs

 

 

Un noi fortament relacionat amb Cerdanyola va ser ferit de gravetat amb una pilota de goma durant les càrregues de la Policia Nacional a l’Escola Ramon Llull de Barcelona. L'incident es va causar dins la repressió policial contra el referèndum que va acabar amb 844 persones ferides a Catalunya, segons l'últim balanç del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya. El jove és el saxofonista del grup de música cerdanyolenc Harlock.

 

Agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil van fer servir pilotes de goma en algunes de les càrregues que van fer aquest diumenge en col·legis electorals per impedir el referèndum. A causa de l'atac, la víctima va ser atesa al quiròfan de l'Hospital de Sant Pau per una greu lesió a l'ull. 

 

Les pilotes de goma van ser prohibides pel Parlament de Catalunya el 2014 i els Mossos d'Esquadra ja no les utilitzen. Tot i així la policia espanyola es va desplegar a Catalunya amb escopetes de bales de goma entre el seu armament.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: