Francesc Vilaró, el voluntari cerdanyolenc que va ajudar després dels atemptats

by | oct. 4, 2017 | L'Entrevista

Fa uns 40 anys que en Francesc és voluntari de la Creu Roja | A. Lleonart

 

En Francesc Vilaró (69 anys) és un dels molts voluntaris de la Creu Roja que van ajudar després dels atemptats de Barcelona i Cambrils el 17 d'agost. Fa uns 40 anys que va arribar a Cerdanyola i des de llavors és part de la Creu Roja.

  

  

– Un cop es van produir els atemptats com es va posar en marxa per ajudar?

  

A partir que passa qualsevol cosa com un atemptat o un accident greu de seguida es posa en marxa un l'Equip de Resposta Immediata en Emergències. Em van trucar des de l'assemblea de Cerdanyola preguntant si estava disponible per donar suport o el que calgués.

 

 

  

  

– Què és el que va fer per ajudar?

  

Ens vam ajuntar deu persones de l'assemblea de Cerdanyola i ens vam presentar a l'assemblea provincial de Barcelona, on es distribuïa la gent als diferents llocs on calia. Em van enviar a la Ciutat de la Justícia per donar suport psicològic a familiars de les víctimes que havien d'identificar cossos.

 

 

 

Vols llegir més…?

Enric Marín: “La informació és el petroli de la nostra societat”

Enric Marín: “La informació és el petroli de la nostra societat”

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Carles Triginer, nou vocal de cultura: ‘El meu objectiu és escoltar Bellaterra’

Carles Triginer, nou vocal de cultura: ‘El meu objectiu és escoltar Bellaterra’

El bellaterrenc Carles Triginer és coordinador Servei Medicina Intensiva en Consorci Sanitari de l’Anoia i també el nou vocal de cultura de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, que fa pocs mesos va entrar a l’administració com a membre independent i actualment ocupa el càrrec de l’exvocal de cultura, que va dimitir el passat mes d’octubre, Mei Barceló.

La vida d’una comunitat gitana des de la mirada del bellaterrenc Santi Llorens

La vida d’una comunitat gitana des de la mirada del bellaterrenc Santi Llorens

La comunitat gitana de la família Dosantos, d’origen portuguès, vivia sota un dels ponts propers a Cerdanyola del Vallès, al costat del riu Ripoll. Les barraques i rulots abandonades eren els seus habitatges i la ferralla, les deixalles abocades al riu, els estris que empraven en el seu dia a dia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: