Francesc Vilaró, el voluntari cerdanyolenc que va ajudar després dels atemptats

by | oct. 4, 2017 | L'Entrevista

Fa uns 40 anys que en Francesc és voluntari de la Creu Roja | A. Lleonart

 

En Francesc Vilaró (69 anys) és un dels molts voluntaris de la Creu Roja que van ajudar després dels atemptats de Barcelona i Cambrils el 17 d'agost. Fa uns 40 anys que va arribar a Cerdanyola i des de llavors és part de la Creu Roja.

  

  

– Un cop es van produir els atemptats com es va posar en marxa per ajudar?

  

A partir que passa qualsevol cosa com un atemptat o un accident greu de seguida es posa en marxa un l'Equip de Resposta Immediata en Emergències. Em van trucar des de l'assemblea de Cerdanyola preguntant si estava disponible per donar suport o el que calgués.

 

 

  

  

– Què és el que va fer per ajudar?

  

Ens vam ajuntar deu persones de l'assemblea de Cerdanyola i ens vam presentar a l'assemblea provincial de Barcelona, on es distribuïa la gent als diferents llocs on calia. Em van enviar a la Ciutat de la Justícia per donar suport psicològic a familiars de les víctimes que havien d'identificar cossos.

 

 

 

Vols llegir més…?

Sara Terraza: “la música és un art que et traspassa la pell”

Sara Terraza: “la música és un art que et traspassa la pell”

Sara Terraza, una jove cantautora bellaterrenca, però acompanyada per la banda The Black Sheep impulsa un projecte de micromecenatge per finançar el seu nou disc, i de fet, del seu primer àlbum. Terraza, amb tan sols 26 anys ofereix música de sonoritat fresca i orgànica, d’estil Neosoul i és una peça fonamental pel Taller de Músics, on estudia el curs superior. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: