Fa uns 40 anys que en Francesc és voluntari de la Creu Roja | A. Lleonart

 

En Francesc Vilaró (69 anys) és un dels molts voluntaris de la Creu Roja que van ajudar després dels atemptats de Barcelona i Cambrils el 17 d'agost. Fa uns 40 anys que va arribar a Cerdanyola i des de llavors és part de la Creu Roja.

  

  

– Un cop es van produir els atemptats com es va posar en marxa per ajudar?

  

A partir que passa qualsevol cosa com un atemptat o un accident greu de seguida es posa en marxa un l'Equip de Resposta Immediata en Emergències. Em van trucar des de l'assemblea de Cerdanyola preguntant si estava disponible per donar suport o el que calgués.

 

 

  

  

– Què és el que va fer per ajudar?

  

Ens vam ajuntar deu persones de l'assemblea de Cerdanyola i ens vam presentar a l'assemblea provincial de Barcelona, on es distribuïa la gent als diferents llocs on calia. Em van enviar a la Ciutat de la Justícia per donar suport psicològic a familiars de les víctimes que havien d'identificar cossos.