Gran resultats del CP Cerdanyola a la semi final d’Interclub

by | oct. 4, 2017 | Cerdanyola

Fotografia d'equip a la semi-final d'Interclubs del CPA Cerdanyola

Fotografia d'equip a la semi-final d'Interclubs del CPA Cerdanyola | Cedida

 

 

El Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola (CPA Cerdanyola) es va desplaçar, el passat 30 de setembre i 1 d'octubre, a Lliçà de Vall. Es tracta de les semi-finals d’Interclub de patinatge artístic, tant en figures obligatòries com en lliure.

 

Aquesta competició està reservada pels patinadors i patinadores que encara no estan a categoria per competir als campionats regionals i estatals. Per tant, és un bon baròmetre per avaluar el nivell de les “futures promeses” del club.

 

Els resultats van ser molt satisfactoris pel CPA Cerdanyola amb 12 classificats per a la final que tindrà lloc els 21 i 22 d’octubre a l’Ametlla del Vallès. Els entrenadors van poder constatar els progressos que s’han pogut fer des de la competició anterior. Els podis i, per tant, els 12 classificats van ser , en modalitat lliure Sònia Codina (1a posició en certificat), Mireia Tort (3a posició en iniciació A) i Martina Sanz (3a posició en iniciació C menors). 

 

Pel que fa a les figures obligatòries se'n va classificar 9: Andrea López (1a posició en certificat), Arnau Navarro (1a posició en certificat), María Moraño (1a posició en iniciació A), Mafaldo Güeto (3a posició en iniciació A), Guillem Pastor (1a posició en iniciació B-majors), Yaiza Arcos (2a posició en iniciació B-majors), Paula del Retiro (1a posició en iniciació C-majors), Eylil Tapia (2a posició en iniciació C-majors) i Martina Sanz (2a posició en iniciació C menors). 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: