Fotografia d'equip a la semi-final d'Interclubs del CPA Cerdanyola
Fotografia d'equip a la semi-final d'Interclubs del CPA Cerdanyola | Cedida

 

 

El Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola (CPA Cerdanyola) es va desplaçar, el passat 30 de setembre i 1 d'octubre, a Lliçà de Vall. Es tracta de les semi-finals d’Interclub de patinatge artístic, tant en figures obligatòries com en lliure.

 

Aquesta competició està reservada pels patinadors i patinadores que encara no estan a categoria per competir als campionats regionals i estatals. Per tant, és un bon baròmetre per avaluar el nivell de les “futures promeses” del club.

 

Els resultats van ser molt satisfactoris pel CPA Cerdanyola amb 12 classificats per a la final que tindrà lloc els 21 i 22 d’octubre a l’Ametlla del Vallès. Els entrenadors van poder constatar els progressos que s’han pogut fer des de la competició anterior. Els podis i, per tant, els 12 classificats van ser , en modalitat lliure Sònia Codina (1a posició en certificat), Mireia Tort (3a posició en iniciació A) i Martina Sanz (3a posició en iniciació C menors). 

 

Pel que fa a les figures obligatòries se'n va classificar 9: Andrea López (1a posició en certificat), Arnau Navarro (1a posició en certificat), María Moraño (1a posició en iniciació A), Mafaldo Güeto (3a posició en iniciació A), Guillem Pastor (1a posició en iniciació B-majors), Yaiza Arcos (2a posició en iniciació B-majors), Paula del Retiro (1a posició en iniciació C-majors), Eylil Tapia (2a posició en iniciació C-majors) i Martina Sanz (2a posició en iniciació C menors).