L'exposició serà fins el 9 d'octubre a la Sala d'Exposicions de la BIblioteca
L'exposició serà fins el 9 d'octubre a la Sala d'Exposicions de la BIblioteca | Cedida

 

El conegut dibuixant i caricaturista Joan Vizcarra, autor del cartell de la present edició del Festival de Blues de Cerdanyola, va visitar el dimecres 4 d'octubre la ciutat per fer una visita a l’exposició sobre les seves obres que durant el Festival es pot veure a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

 

Abans, però, va voler fer una petita passejada per la ciutat, per veure de primera mà les reproduccions gegants de la seva caricatura amb les quals es promociona el Festival a diversos punts de la població. Un cop a la Biblioteca, va signar posters del Festival a tothom qui li va demanar i (com ja és gairebé inevitable) va fer algunes caricatures als assistents.

 

Vizcarra té una estreta relació amb Cerdanyola des de que, als 80, va coincidir a Belles Arts amb el pintor de Cerdanyola Ramon Gutierrez, i durant els darrers anys ha participat en diverses iniciatives solidàries a la nostra ciutat.