El Grup Escolta Bellaterra comença CAU amb aquesta energia

by | oct. 5, 2017 | Espai d'Entitats

Imatge d'una activitat del Grup Escolta Bellaterra

Imatge d'una activitat del Grup Escolta Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Aquest dissabte 7 d’octubre començarà, com cada any des del 1974, l’activitat al Grup Escolta Bellaterra (GEB), popularment conegut com a CAU.

 

Serà el 44è curs escolar en què un grup de voluntaris dedicaran, de manera totalment altruista, una pila d’hores a preparar activitats per les diferents branques (grups) d’infants i joves que en formen part, des dels 5 als 19 anys (Castors i Llúdrigues 5-7 anys, Estols 8-11 anys, Ràngers i Noies Guia 12-14 anys, Pioners i Caravel·les 15-17 anys, Truc 18-19 anys).

 

Som una entitat que promou l’educació en el lleure mitjançant un conjunt d’activitats, iniciatives i experiències que creiem essencials per el desenvolupament de cada infant fora del temps escolar i familiar.

 

Som també una entitat sense ànim de lucre, adherida al moviment de Minyons escoltes i Guies de Catalunya (MEG), amb la qual compartim l’objectiu d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, que tracta, com diuen des de la mateixa entitat, de “ fer els infants i joves protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat”.

 

Aquest dissabte dia 7 d’octubre a les 16:30 h de la tarda, els infants i joves des les diferents unitats del CAU descobriran, després de superar un seguit de proves d’una gimcana, quines seran les seves “quel·les” i “caps” d’unitat (monitores i monitors), que els acompanyaran durant tot aquests curs.

 

Ens podeu trobar a l’Avinguda Joan Fàbregas 16, als locals de darrera l’Església de Bellaterra. Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: grupescoltabellaterra@gmail.com

 

Sempre a punt i tant com puc!

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: