Imatge d'una activitat del Grup Escolta Bellaterra
Imatge d'una activitat del Grup Escolta Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Aquest dissabte 7 d’octubre començarà, com cada any des del 1974, l’activitat al Grup Escolta Bellaterra (GEB), popularment conegut com a CAU.

 

Serà el 44è curs escolar en què un grup de voluntaris dedicaran, de manera totalment altruista, una pila d’hores a preparar activitats per les diferents branques (grups) d’infants i joves que en formen part, des dels 5 als 19 anys (Castors i Llúdrigues 5-7 anys, Estols 8-11 anys, Ràngers i Noies Guia 12-14 anys, Pioners i Caravel·les 15-17 anys, Truc 18-19 anys).

 

Som una entitat que promou l’educació en el lleure mitjançant un conjunt d’activitats, iniciatives i experiències que creiem essencials per el desenvolupament de cada infant fora del temps escolar i familiar.

 

Som també una entitat sense ànim de lucre, adherida al moviment de Minyons escoltes i Guies de Catalunya (MEG), amb la qual compartim l’objectiu d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, que tracta, com diuen des de la mateixa entitat, de “ fer els infants i joves protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat”.

 

Aquest dissabte dia 7 d’octubre a les 16:30 h de la tarda, els infants i joves des les diferents unitats del CAU descobriran, després de superar un seguit de proves d’una gimcana, quines seran les seves “quel·les” i “caps” d’unitat (monitores i monitors), que els acompanyaran durant tot aquests curs.

 

Ens podeu trobar a l’Avinguda Joan Fàbregas 16, als locals de darrera l’Església de Bellaterra. Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: grupescoltabellaterra@gmail.com

 

Sempre a punt i tant com puc!