La manifestació ha estat convocada abans del ple
La manifestació ha estat convocada abans del ple | Cedida

 

 

Prop de 300 cerdanyolens s’han manifestat aquest 5 d’octubre, davant de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per “defensar els seus drets com a catalans i espanyols a favor del diàleg”. 

 

La concentració s’ha celebrat una hora abans que comenci l’audiència ciutadana i el ple del mes de setembre a  l’Ajuntament de Cerdanyola. Entre altres, s’han sentit els càntics de “viva Espanya i la guàrdia Civil”, “fora okupes de l’Ajuntament” i crits “d’alcalde dimissió”. 

 

La multitud ha demanat a l’alcalde que es personi i també l’hi ha retret que l’1 d’octubre retirés la bandera espanyola de la façana del consistori. “La nostra bandera no es toca”, han entonat. Aquesta, però, es va restituir el dimecres dia 4 i llueix ja, juntament amb les banderes europea, catalana i cerdanyolenca, al balcó de l'ajuntament.

 

(Més endavant, més informació)