Puigde-Bond, amb llicència per votar

by | oct. 5, 2017 | Opinió

 

Puigde-Bond amb llicència per votar Foto: Cedida

 

 

 

 

Ahir 1 d'octubre a Bellaterra del Vallès, un tal Jordi T (no posem el cognom perquè després, tot se sap) anava amb vestit de camuflatge. Quina era la seva missió? Rescatar les urnes si es donava el cas que la policia es presentés. Tenia preparats uns bitllets d'avió emesos per l'agència de viatges TdV per portar les urnes de Bellaterra a Escòcia. Tothora estava connectat al telèfon a una xarxa d'informadors situats estratègicament a les entrades de Bellaterra i amb un dispositiu secret que activava les pilones perquè les furgonetes policials no hi poguessin entrar. Vet aquí un bon ús de les pilones. El tal J. T. era un dels agents dirigits per M i al servei de l'espia més famós de Catalunta, Puigde-Bond, amb llicència per votar. No cal dir que li serà lliurada la medalla del Parlament, junt amb els altres agents secrets, per la seva excel·lent tasca.

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

OPINIÓ | “La casa del sol naixent”

OPINIÓ | “La casa del sol naixent”

“No he trobat cap referent al significat de “La casa del Sol Naixent”. Podria ser un bordell o bé una casa de joc? Podria ser New Orleans ? Podria ser una presó?”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: