Puigde-Bond, amb llicència per votar

by | oct. 5, 2017 | Opinió

 

Puigde-Bond amb llicència per votar Foto: Cedida

 

 

 

 

Ahir 1 d'octubre a Bellaterra del Vallès, un tal Jordi T (no posem el cognom perquè després, tot se sap) anava amb vestit de camuflatge. Quina era la seva missió? Rescatar les urnes si es donava el cas que la policia es presentés. Tenia preparats uns bitllets d'avió emesos per l'agència de viatges TdV per portar les urnes de Bellaterra a Escòcia. Tothora estava connectat al telèfon a una xarxa d'informadors situats estratègicament a les entrades de Bellaterra i amb un dispositiu secret que activava les pilones perquè les furgonetes policials no hi poguessin entrar. Vet aquí un bon ús de les pilones. El tal J. T. era un dels agents dirigits per M i al servei de l'espia més famós de Catalunta, Puigde-Bond, amb llicència per votar. No cal dir que li serà lliurada la medalla del Parlament, junt amb els altres agents secrets, per la seva excel·lent tasca.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Exercir de català és pesat però…

Exercir de català és pesat però…

Tenint un mínim d’estima per la nostra llengua i el nostre país, és impossible no sentir un profund disgust per la poca consideració mostrada per disposicions com ara l’obligació del 25% de classes en castellà, dictada pels tribunals insensibles vers la llengua pròpia del nostre país,

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: