El concert tindrà només es farà el dia 22 d'octubre.
El concert es farà el dia 22 d'octubre. | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

 

El Concert de la Tardor 2017 serà més especial que altres anys pel fet que arriba a la seva desena edició. L'Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès (OCC) porta ja un decenni darrere d'aquesta iniciativa, que serveix, d'alguna manera, per apropar la música clàssica a la ciutat de Cerdanyola. La cita serà el pròxim 22 d'octubre, a les 19 h al Teatre Ateneu.

 

 

L'italià Vivaldi i el txec Dvorak han estat els compositors triats per celebrar l'aniversari. L'Orquestra de Cambra i la Jove Orquestra de Cambra s'han repartit les dues peces que es podran escoltar al concert. Mentre que l'OCC s'encarregarà de «Serenata per vents, violoncel i contrabaix» de Dvorak, la Jove Orquestra s'ocuparà de «Les quatre estacions» de Vivaldi.

  

  

El preu general de les entrades serà de 13 euros, no obstant això, es poden aconseguir per 11 € si es compren per anticipat i per 5 € si s'és soci, estudiant o alumne de l'Escola de Música Municipal Aulos. Ja es poden comprar a la web de l'orquestra www.occerdanyola.cat o reservar-les trucant per telèfon al  936922156, de 10 h a 12 h i de 16h a 18 h.