caminar
 

 

El dissabte 7 d'octubre l'associació “Universitat Popular de Cerdanyola” donarà inici al nou curs amb una passejada per la Via Verda del Vallès, en concret a la vora del torrent de Can Domènech.

 

Des de l'associació han considerat necessari “més que mai, i dintre del possible”, mantenir una activitat cultural i associativa intensa davant d’una situació política i cultural inestable a Catalunya, que pot perllongar-se “al llarg d’un temps indefinit”.

 

El punt de trobada serà l'estació de RENFE de la UAB, dissabte 7 d'octubre, a les 09 h. La sortida començarà des de les columnes de la UAB a les 09.30 h.

 

Universitat Popular de Cerdanyola

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | UPCV

 

La Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès és un espai de debat i formació continuada per tractar aquelles temàtiques d’actualitat o per saber més de tot allò que ens envolta.

 

Un espai que no vol dir cap espai físic concret, sinó un espai social, un espai mental. Un espai que sigui de totes i tots, que el sentim com a propi. Un espai per a totes aquelles persones que volem aprendre… i desaprendre.

 

La Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès vol agafar el relleu dels històrics Ateneus Populars per tornar a fer possible allò de “Jo no vull aprendre allò que tu vols que jo sàpiga, sinó allò que jo vull saber”.