L’equip bellaterrenc de Kawasaki SuperBikes guanya per tercer cop consecutiu el campionat mundial

by | oct. 6, 2017 | Al Dia

d

 

  

  

El pilot de SuperBikes Jonathan Rea es va proclamar campió mundial, per tercer cop consecutiu, amb l'equip Kawasaki Racing Team, encapçalat per una bona colla de bellaterrencs. La fita la va aconseguir el passat dissabte dia 30 de setembre en el circuit de Magni Cours (França).

 

 

Igualment, Kawasaki va assolir la primera plaça del campionat mundial per equips de WorldSBK. De fet, Jonathan Rea i l'equip Kawasaki han aconseguit un fet inèdit fins el moment, proclamar-se campions mundials durant tres anys seguits. 

 

  

L'altre pilot de l'equip Kawasaki, Tom Sykes, va arribar en tercera posició en un circuit moll per la pluja i superant la dolorosa lesió que va patir fa dues setmanes a Portimao (Portugal).

 

    

El campió Jonathan Rea va celebrar el seu triomf amb un trident de tres puntes. A cada punta hi va construir un número “1”. D'aquesta manera, l'equip va simbolitzar els tres podis d'or assolits de forma consecutiva. Tot i que encara falta una cursa a Jerez de la Frontera i l'última a Qatar per acabar la temporada, l'equip ja és, numèricament, imbatible.

 

 

f

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: